Weboldal készítés, honlap készítés, weblap készítés szaknévsor, Bicske - weboldal-készítés-árajánlatok.hu

Weboldal készítés? Egyszerű és gyors szaknévsor. » Weboldal készítés, honlap készítés, weblap készítés szaknévsor, Bicske

Weboldal készítés, honlap készítés, weblap készítés szaknévsor, Bicske

Itt 1 bicskei weboldal készítő közül választhat – néhány perc alatt megtalálja az igazit. Rögtön árajánlatot is kérhet weboldal készítésre.

részletes kereső

Designproject

2060 Bicske

(70) 269-2471
mutasd
Ajánlatkérés Részletek

Szolgáltatások, honlapelemek amelyeket biztosítani tudunk
weboldal szerkesztés

Referenciamunkák

Részletes ismertető
Egy vállalkozás online megjelenése ma már szinte nélkülözhetetlen.

Egy weboldal akkor jó, ha eléri a kitűzött célt. Megfelel az ügyfél elvárásainak, figyelembe veszi az igényeit, első látásra megragadja az ügyfél tekintetét. Logikus, felhasználóbarát felépítéssel rendelkezik, könnyű kezelhetőség és hasznos tartalom jellemzi.

Részletek:

• Az általam készített weboldalak kereső-, és felhasználóbarátok.

• WordPress alapú weboldalakat készítek, melyek könnyen kezelhető admin felülettel rendelkeznek. Így Te is egyszerűen tudod weboldalad tartalmát szerkeszteni, képeket feltölteni, képgalériákat létrehozni, új oldalakat hozzáadni valamint a meglévőket módosítani, törölni stb.

• A honlapok minden esetben az asztali számítógépek mellett a különböző méretű kijelzőkkel rendelkező mobiltelefonokra és táblagépekre is optimalizáltak lesznek.

• Vállalom a weboldal tartalmának további gondozását is (pl.: képfeltöltés, kapott tartalom feltöltése) eseti vagy állandó jelleggel.

Egy weboldal akár néhány napon belül is elkészülhet, de ez sok mindentől függ. Például rendelkezel-e az oldalra szánt tartalommal vagy még csak most készíted el.